Aeroplas is gespecialiseerd in plastic potten in allerlei vormen en maten. Na de succesvolle lijn vierkant-ronde potten en een Premium Swing Collection presenteert Aeroplas de Swing XL. Dit is een compleet nieuwe lijn Planters die is gebaseerd op de Premium Swing Collection, maar dan in XL uitvoering. Deze nieuwe Planter line is bestemd voor binnen en buiten op o.a. terras, balkon en patio.

Vorig jaar introduceerde Aeroplas de vernieuwde Premium Swing Collection potten, moderne potten voor binnen- en buitengewassen met een vleugje design voor een betaalbare prijs. Het gamma is inmiddels uitgebreid met 1,2 ltr, 1,5 ltr en 2,2 ltr. Meer modellen zullen spoedig volgen. Op aanvraag kunnen alle maten ook als Ompot/Coverpot worden geleverd.

Het eerste model XL dat op Plantarium getoond wordt is een 60 cm brede en 65 cm hoge pot in Swing uitvoering en kan als Terraspot, maar daarnaast ook binnenshuis een luxe uitstraling geven. De modellen kunnen in alle kleuren worden geleverd, met diepe bodem voor grote planten of bomen, en een dubbele bodem waarin meerdere kleinere planten worden gepoot. Verder kan de pot worden uitgevoerd met verlichting.

Meer informatie : Bezoek stand 297 op Plantarium of kijk voor meer informatie op www.aeroplas.nl. U kunt ook contact opnemen met Louis Terra van Aeroplas, telefoon +31-622518372 of email info@aeroplas.nl.